Börja spela

Du är varmt välkommen som medlem i Stattena IF. Kontakta alltid tränare för aktuellt lag innan du kommer på en träning

Medlemsavgiften består av en grundavgift (för att bli medlem) och en träningsavgift (träna och spela matcher). För att träna och spela måste du vara medlem.

Avgifterna gäller helår - blir du medlem efter 1 juli betalar du halv träningsavgift.

2022 års medlemsavgift: 200:- kr, gäller alla (barn, vuxen, passiv, styrelse, ledare, tränare etc)

Träningsavgift: barn upp till 9 år: (födda -2013) 400 kr

lag som spelar i 10 - 12 års serien.  (2010-2012) 700 Kr

lag som spelar 13 - 14 års serien  (2008-2009) 1200 Kr

15 år - äldre: (2007-senior)  1550 Kr (Junior) 1450 (herr, dam)

OBS! Träningsavgiften är berreonde på vilken serietillhörighet laget spelar i. Exempelvis spelar laget i P15-serien faktureras alla spelare i truppen som en 15 åring.

För alla lag kan tillkomma utgifter i samband med övernattningscuper. Vissa lag tillämpar körpeng vid matcher/cuper.

Inbetalt medlems- och träningsavgift refunderas inte. Det görs inte avdrag i avgifterna om du själv väljer att sluta.

För flera frågor är ni välkomna att kontakta kansliet per e-post: kansli@stattenaif.se