SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stattena IF
glädje · delaktighet · respekt · inkluderande
Medlems- och träningsavgifter 2024

En av föreningens viktigaste intäkter är avgifterna från medlemmarna. Föreningens ambition har alltid varit att hålla avgifterna på en nivå som möjliggör för alla som vill att kunna delta och att det inte är ekonomin som avgör om man kan spela fotboll eller inte.

 

Alla fakturor skickas med e-post därav är det viktigt att alltid hålla sin profil i SportAdmin uppdaterad. Hör av er till kansli@stattenaif.se om ni inte har fått någon faktura. Om en spelare inte har fått en faktura kan det vara pga. fel e-postadress.

 

Avgiften består av medlems- och träningsavgift. Medlemsavgiften avser medlemskap i föreningen och nivån på medlemsavgiften bestäms på årsmötet.  

 

Vad ingår i medlems- och träningsavgiften?

Träningsavgiften varierar beroende på ålder. Avgifterna betalas i förskott och gäller för kalenderåret. Betalas inte föreningsavgiften inom utsatt tid gäller inte försäkringen och man kan då heller inte spela serie- eller cupmatcher. Träningsavgiften går bland annat till försäkringar, domarkostnader, materialkostnader, administration, ledarutbildningar. För nya spelare (barn och ungdomar) ingår en träningströja som du kan hämta ut när du har betalat avgiften. Kontakta kansli@stattenaif.se

 

 

Ålder Medlemsavgift Träningsavgift  Totalt
0-9 200:- 400:- 600:-
10-12 200 700:- 900:-
13-14 200 1200 1400:-
15-senior 200 1550:- 1750:-

Stödmedlem

(tränare, styrelse)

200:- 0 200:-

 

OBS! Träningsavgiften är beroende på vilken serietillhörighet laget spelar i. Exempelvis spelar laget i P15-serien faktureras alla spelare i truppen som en 15 åring. 

 

Spelare som tillkommer efter 1 juli
Spelare som tillkommer efter 1/7 betalar hela medlemsavgiften, 200 kr och 50% av träningsavgiften. Medlemmar som börjar efter den 1/11 betalar full medlemsavgift. 

  

Spelare som slutar
Om en spelare väljer att sluta återbetalas inga avgifter.

 

Kan man få hjälp om man inte har råd?

Ja, ingen ska behöva avstå på grund av att man inte har råd. Vi gör allt för att ha låga avgifter. Men har du ändå inte råd finns det hjälp att få. Se länkar nedan till olika organisationer som erbjuder ekonomisk hjälp för att täcka aktivitetsavgifter. Hör av dig om du behöver hjälp med din ansökan. 

 

 

Idrottshjälpen:

https://idrottshjalpen.aktivskola.org/ 

 

Majblomman:

https://majblomman.se/sok-stod/sok-har/ 

 

Nätverket Prosit

https://natverketprosit.se/

 

 

Helsingborg Stad

Fonder för barn, unga och gruppverksamhet | Helsingborg.se