Stattena IF - Vi gör fotboll roligt!
Bakgrund:
Stattena IF är en klubb med anor och bildades redan 1922. Under tidiga år i klubbens historia spelade herrlaget i Allsvenskan under två säsonger. Damlaget har spelat i Allsvenskan hela tretton säsonger och parkerar på sextonde plats i den Allsvenska maratontabellen för damlag. Senast 2009 spelade Stattenas damer i Allsvenskan. Idag är klubben en mycket levande fotbollsklubb med över 14 lag allt ifrån barn och ungdomar till dam- och herrseniorer. Klubbens representationslag i damseriespelet spelar säsongen 2016 i Dam division 1, Södra Götaland medan herrarna spelar i division 7, Västra. Vi huserar på Olympiaområdet där vi också har egna lokaler med kansli och kontor.
Årsmöte 13/2 kl 19.00
2017-01-10 21:32
Årsmöte
Medlemmar kallas till stadgeenligt Årsmöte med Stattena IF.

Tid: Måndag den 13:e februari kl 19:00
Plats: Stattena IF:s klubbstuga, Mejerigatan 1B (Parkeringen Olympiafältet)

Välkomna!

GOTT NYTT ÅR till Er alla!
2016-12-30 08:00
Nyårskort 2016
Stattena IF önskar samtliga medlemmar, spelare, ledare, tränare, funktionärer, sponsorer samt Gamla SIF,
en RIKTIGT GOTT NYTT ÅR.

/Styrelsen
Ny damtränare klar, Conny Karlsson
2016-12-22 21:25

Under hösten har klubben letat efter en ny tränare till damlaget efter det att Robin Lindroos lämnat efter en lyckad höst. Ambitionen har varit att hitta en erfaren och driven tränare som också kan bidra till utveckla såväl gruppen som tillföra värdefull kompetens till föreningen.

Idag kom klubben överens med Conny Karlsson som tillträder som damtränare säsongen 2017. Conny har förstås meriter som talar för sig själv, senast han verkade i Helsingborg hos närmsta grannen HIF ledde han sitt lag till såväl SM-guld som cupguld och Supercupvinst

Vi hälsar Conny varmt välkommen till Stattena IF och ser fram emot ett spännande 2017. Mer info och intervjuer kommer framöver.

Kanslisten och hans vapendragare slutar idag!
2016-12-14 09:03
Kanslisten och Kanslichefen på en och samma bild. (Kanslisten till vänster)
Stattena IF:s kanslist Uffe Dahl avslutar sin anställning idag den 14/12.

"Jag vill Tacka alla underbara ledare, spelare, supportrar, volontärer, föräldrar, sommararbetarna, sponsorer/samarbetspartners och Styrelsemedlemmar samt alla barn som har under min tid passerat fotbollsskolan".

Jag hoppas på att Stattena IF kan och har möjlighet att mobilisera i både Dam och Herr truppen, att lyfta sig och klättra någon/några serier. Samtidigt önska alla ungdomsledare lycka till i Ert jobb som instruktörer och utbildare.
Och fortsätta fylla på i det åldersgrupper det ev saknas flickor eller pojkar.

Viktigt är, att utan Er ledare kan vi inte fortsätta bedriva en seriös satsning för våra ungdomar. Stattena IF tar på sig ett stort ansvar vad gäller ungdomar som ensamkommande, nyanlända och barn med invandrar bakgrund. Alla skall hälsas välkomna till Stattena IF.

Som sagt, dagen är kommen, jag slutar, med det inte sagt att vi inte syns eller hörs. Till våren står jag och Zigge väl åter och glor på någon av era alla matcher.

TACK ALL JAG FÅTT ÄRAN ATT FÅ LÄRA KÄNNA.

LYCKA TILL STATTENA IF.

Avslutning för Stattena IF Ungdomar.
2016-12-11 16:19
Kollage från avslutningen för Stattena IF:s ungdomar.
Stattena IF har under söndagen haft säsongsavslutning för ungdomsspelarna.

Spelare, föräldrar bjuds in till en avslutning för prisutdelning och medaljer.

Kanslisten Ulf Dahl avtackades med tal ifrån ordförande Thore Svensson.

God Jul alla önskar Stattena IF.

/Admin