glädje · delaktighet · respekt · inkluderande
Herr
Stattena IF Herr
Lagfoto 2022

Välkommen till Stattena IF:s lagsida för herrsektionen. Truppen är i nuläget stor och ifall man är intresserad av att börja spela med oss ska du höra av dig till tränaren Michael Ekstrand först 070-884 19 12.

Med vänliga hälsningar // Stattena IF

Ny seger på hemmaborgen.
2016-05-28 12:00
Segervrålet på plan 10.
Stattena IF tog en ny seger på hemmaborgen på plan 10 Olympiafältet.
Man besegrade Hardeberga BK med 4-2(4-2), där allt hände i första halvlek. Med lite tur kunde ledningen varit större. Men det har inte riktigt släppt för alla när det gäller att förvalta sina chanser. Men det kommer.

Andra halvlek behöver vi inte nämna, verka som lagen var nöjda med resultatet. Men eloge till Hardeberga som fortsatte ösa på. Slutade räkna hörnorna efter 7 st i andra halvlek till motståndarna.

Men fler mål fick vi inte se, vi som tagit oss till plan 10, de var många som passa på och sola sig istället i en underbar kväll.

2015-08-14 09:50
Match hemma imorgon lördag kl 11:00 mot FC Canarias på Olympiafältet plan 10.

Viktig match imorgon, så kom taggade!
Drick mycket vätska under fredagen. (Vatten)

/Admin

Seger för Herrarna.
2015-05-18 10:06
Stattena IF tog sin första seger på 1½ år efter besegrat FC Drottninghög borta med 4-3(1-0).

Målgörare Stattena: Sandi Lovic 2, Sadok Ounis 1, Joel Nordström 1.

Grattis grabbar, nu är Ni på gång.

/Admin

Seriepremiär för herrarna.
2015-04-23 13:59
Matchbanner 150424
Stattena IF möter FC Canarias borta på fredagen 24 april kl 19:30 på Norrvalla IP.

Ni som har möjlighet, bege Er till Norrvalla IP, och se det blåa giganterna.

/Admin
Idag match, för herrarna.
2015-04-07 11:26
Idag spelar Stattena IF (Herrar) en träningsmatch mot Hasslarps BK kl 19:30 på Plan 10, Olympiafältet.