SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stattena IF
glädje · delaktighet · respekt · inkluderande
Styrelsen Stattena IF

Här kan ni i kalendern finna kommande möten och vi kommer också lägga upp korta sammanfattningar av dessa. Vill du som medlem ta upp ett ärende i Styrelsen?

Kontakta styrelsen@stattenaif.se

Från styrelsen:
2023-03-21 09:49
 
Nyvalda styrelsen har haft sitt första möte och planerar att hålla två till i rätt så rask takt. Det är sämre tider och Stattena liksom alla andra föreningar måste ha god ordning på ekonomin. Det är det viktigaste just nu och upptar vår tid.
En stabil kassa möjliggör en bra verksamhet. Medlems- och träningsavgifterna går snart ut och ska vara betalda senast 31 mars.
 
Styrelsen vill också passa på att hälsa ett eller möjligen två nya lag välkomna till föreningen med sina fem ledare. De har tidigare varit verksamma i annan klubb och nu valt att fortsätta sin satsning i vår förening. Mycket trevligt och vi hoppas att ni ska trivas.
 
Tanken är att vi lite då och då ska lämna små rapporter om vad vi sysslar med i styrelsearbetet. Detta för att vara transparanta och öppna.
 
Max
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen