SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stattena IF
glädje · delaktighet · respekt · inkluderande
DM och träningsmatcher
2019-03-25 09:26
Sista DM matchen var förra lördagen mot Rössjöholm i Ängelholm. Vi blev helt överkörda av ett mycket bra lag som blandade rutin och finess på ett föredömligt sätt. Dawit gjorde ett fantastiskt snyggt mål i motvinden och vi hade bud på flera mål men med tanke på att vi släppte in 13 så var vi aldrig riktigt nära någon poäng. Återigen kämpar vi på fint hela vägen till slutsignal och stundtals visar vi på riktigt fint anfallsspel.

Den 24/3 körde vi två träningsmatcher, först mot Medina (Team Smith) och senare mot Olympia. 

Förra gången vi mötte Medina åkte vi på en ordentlig förlust men nu blev det helt annorlunda och vi gör en mycket bra match. Det märks att vi utvecklats och nu är vi duktigt redo för seriepremiären!

Den andra matchen mot Olympia blev en tuffare historia då vi luftade många spelare som är ovana med seniorfotboll. Vi blev helt överkörda i första halvlek och gjorde inte många rätt mer än några få anfallsförsök. Andra halvlek går vi in med ett större mod och många fler tar för sig vilket. Trots att vi ligger under hela matchen är det ändå motståndarna som börjar gnälla i slutet av matchen medan vi trummar på och försöker fokusera på fotboll. Det lönar sig och eufori uppstår när Dawit gör säsongens snyggaste mål. Förlust med 5-1 (tror jag) men många goda resultat från flera spelare i laget.

På lördag kör vi vår sista träningsmatch (mot BK Real Maskinen från Göteborg) sen gör vi oss redo för tävlingssäsongen, det ska bli fantastiskt kul och jag ser framemot föreningens första vinst i division 7!

HA det gott // Victor