SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stattena IF
glädje · delaktighet · respekt · inkluderande
Uthyrning av klubbstugan
Vilken del av klubblokalen behöver du för din sammankomst?
Vår klubblokal har möblerats om under 2016-2018 för att öka tillgängligheten för våra medlemmar. Beroende på vilken typ av sammankomst du planerar så finns det flera rum som är mer eller mindre lämpade.

Stora rummet - Ska ni ha en fest, middag eller fler än 20 gäster är detta rummet absolut bästa alternativet. Är ni färre än 20 är detta rummet dock något överdimensionerat och rummet har även nackdel i att det inte går att avskärmas från personer som har ärenden i köket eller när personer kommer in genom huvudentrén.

Matchsamlingsrummet - Perfekt för matchsamlingar med cirka 20 personer. Det finns avlastningsytor så att ni kan ställa frukt och dryck i rummet. Whiteboarden i detta rummet har magneter i olika färger som kan vara användbart vid just matchsamlingar. Rummet lämpar sig även för diverse presentationer med 20 deltagare.

Mötesrummet - Är ni under 10 personer i sällskapet då passar mötesrummet bäst, här kan ni sitta väl avskilt från övriga rum runt ett stort bord.

Till alla våra rum kan ni boka föreningens projektor men tänk då på att ni behöver ha med egen enhet att koppla in projektorn till.

OBS: Vi tar endast emot bokningar från aktiva medlemmar och vi förbehåller oss rätten att neka en bokning om vi anser det kan påverka vår ordinarie verksamhet negativt.

Mejla kansli@stattenaif.se för att göra din bokningsförfrågan.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen