Välkommen till hemsidan för barn födda 2008
Lagfoto 2017
Laget spelar 7-manna seriespel. Vi har en kärna i truppen som spelat tillsammans nu i ca 3-4 år.
Glöm inte ta kontakt med oss innan första träningen!
Tränare : Filip Alm
Matchställ : Strumpor och shorts köper målsman själv!

Matchen mot Ramlösa Södra
2018-08-19 16:12
Olympia bjöd på perfekt fotbollsväder
Höstsäsongens andra match mot Ramlösa Södra var ytterliggare en jämn match med ledningar som växlade fram och tillbaka. Vi fick se fantastiska räddningar och mål från båda sidor och matchen var spännande in i det sista. Tack Ramlösa Södra för en underhållande match!

Kul att se så många föräldrar på plats också, tack för ert stöd idag!
Första matchen för hösten avklarad
2018-08-11 12:10
Uppvärmning
Första matchen gick av stapeln på Vidablick IP mot Mörarp.
En väldigt jämn match med ledningar som svängde fram och tillbaks.

Stolta grabbar som kämpade för varandra under hela matchen. Kul att vara igång med seriespel igen.
Syns på träningen på Tisdag!

/ F
Kompisträff och fotbollsspel på lagdagen
2018-07-28 17:16
Starkt solsken och ösregn hanns med på tre timmar
Det blev tre härliga timmar med massor av fotboll på 3manna-planen utanför klubbhuset med musik i bakgrunden. Givetvis hanns det med lite spel inomhus också på "Foosball-spelet" som finns inne i klubbstugan.

Syns på träningen den sjunde!
Kort information och lag-dag på klubben!
2018-07-22 13:52
Hej alla barn och föräldrar!

Här följer lite kortfattad information gällande vad som händer framöver. Mer detaljerad information följer.

Träningsstart
Vi börjar träna igen tisdagen den 7:e augusti, vanliga tiden i Teknikhallen.

Höstträningen
Som det ser ut just nu så när vi går in i höstträningen så kommer vi börja träna torsdagar 18:30-20:00 i teknikhallen. Jag går lite i tankarna om att eventuellt börja träna två ggr i veckan framöver, men vi får se vad som är möjligt rent tidsmässigt för min egen del.

Seriespel och matchperiod
Mellan vecka 32-40 är det seriespel varje helg.
Som i våras så skall 9 st matcher spelas.

Föräldramöte (september?)
Jag kommer troligtvis att kalla till ett föräldramöte tidigt in under höstsäsongen för att diskutera lite framtid och vad som kanske behöver göras för att få ihop verksamheten framöver.

Lag-dag på hemmaklubben!
Jag kommer att skicka en inbjudan till alla i P08 om att komma till vår hemmaklubb nästa lördag mellan kl 13-16 för att träffa kompisarna i laget, leka lite lekar, spela lite fotboll om det finns lediga planer, köra lite musik i bakgrunden och bara ha allmänt roligt tillsammans!
Ta med :
- fotbollsskor, benskydd och kläder
- rejält med vatten
- mellanmål av något slag (ej godis, chips, läsk eller dylikt)

Jag skickar ut en separat kallelse för detta och hoppas att ni alla kan och vill vara med!
Jag är medveten om att det kanske är lite tight inpå för er alla.
Har ni några frågor så kan ni maila/sms:a mig på :

Filip_alm83@hotmail.com

Mvh Filip
Inför sommaren
2018-06-17 13:35
Vårens sista match i seriespelet är nu klar efter matchen mot Högaborg idag.

Det återstår två träningar innan vi tar sommaruppehåll.
Inga träningar eller matcher under Juli månad.

Seriespelet inför hösten är ännu inte klart men jag räknar med nytt seriespel någon gång runt mitten av augusti och framåt.

Eventuellt kör vi någon slags avslutning på klubben för bara vårt lag, så grabbarna kan ha lite roligt tillsammans under ett par timmar. Får se om jag kan få ihop det!

Ha en fortsatt trevlig helg.

Mvh Filip