Välkommen till hemsidan för barn födda 2008
Lagfoto 2017
Vi tar in både tjejer och killar i gruppen och laget spelar 7-manna seriespel. Vi tränar oftast tillsammans med P09 (födda 2009).
Tränare : Filip, Kevin, Camilo
Information om perioden fram till våren!
2018-01-17 14:37
Nuläge
Vi fortsätter att träna en gång i veckan fram tom mars månad.
Vi har bestämt oss för att försöka träna två gånger i veckan from april och framåt, dvs när utomhusträningen sätter igång.
Jag (Filip) har ingen möjlighet att träna två gånger i veckan så tanken är att Adrians pappa Illir samt Kevin kommer att hålla 08-träningen de pass då jag ej kan närvara. Vi inviger Illir succesivt fram tills dess att utomhusträningen sätter igång så han känner sig trygg i sin roll.
Viktigt att tänka på är att om spelarna nu önskar fler träningstillfällen, så förväntar vi oss även närvaro båda dagarna i veckan. Om närvaron sjunker för mycket så återgår vi till att träna en gång i veckan.

Träningsdagar
Vårt önskemål mot klubben kommer att vara att få träna tisdagar och torsdagar, helst något senare än sist dvs kanske start runt 17:30 istället. Vad som faktiskt går att genomföra och vilka dagar och tider vi till slut återstå att se.
Det som är klart är iallafall att så fort seriespelet börjar i vår så går det inte att ha träningar på helgen längre då lördagar-söndagar i regel går åt till att spela matcher.

Målvaktsfrågan
Som ni alla vet har laget ingen permanent målvakt. Jag ser egentligen inte detta som ett problem utan snarare som en styrka att samtliga får turas om att stå målvakt. Det jag vill belysa är dock att prata med era barn om det är så att någon uttryckligen vill bli målvakt så ser vi till att det blir så. På längre sikt är det bra att vi får kontinuitet i den rollen. Annars fortsätter vi som vi har gjort hittills.

Fler spelare?
Har era barn någon kompis som är sugna på att börja spela fotboll ? Laget hade mått bra av att få 2-3 spelare till som deltar aktivt på både träning och match. Det kommer troligtvis att behövas till våren när matchspelet kommer igång.
Nyheter för året är ju att man spelar 3x20 minuter (3st perioder) för 08-lagen.
Detta kräver mer kondition och troligtvis någon mer spelare per match.

Generell önskan
Om ni spelar med era barn lite hemma så lägg gärna 5-15 minuter på att träna vanliga passningar, stillastående skott, rullande skott med er som målvakt samt teknikträning i form av att barnen skall dribbla av er eller täcka bollen från er. Sådan "träning" hemma är väldigt utvecklande för barnen och något de sedan kan ta med sig in i träningen med laget.

Cuper
- Kick-off i utomhusmatcher som Högaborg håller den 31/3, glöm inte bort att anmäla.
- ÖIS-cupen i Ödåkra, 19/5, utomhuscup. Glöm inte att anmäla!

Spelare som lämnat laget
Leo har valt att ta ett uppehåll från fotbollen på obestämd tid. Vi tackar för Leos insatser och han är alltid välkommen tillbaka om suget skulle återkomma!

Om det finns några andra frågor så tveka inte maila mig på :
filip_alm83@hotmail.com

Mvh Filip
Två bilder från idag
2018-01-06 19:08
Laddar / dabbar inför match
Tack för deltagandet idag.
Fyra jämna matcher och killarna sa att dom hade haft roligt.

Syns på Lördag!

Mvh Filip & Kevin
Träningen imorgon - ändrad lokal
2017-12-29 15:30
Träningen blir av imorgon som planerat men vi kommer hålla till på Idrottens Hus istället då kommunen inte kunde säkerställa om vi skulle komma in på Helsingborgs Arena.

Träningstid fixad! 30/12
2017-12-27 12:22
Hej igen, blir många mail nu på en gång.

Vi har fått en träningstid nu på lördag inne på Helsingborgs Arena i det som kallas C-Hallen.

Ni bör ha fått en kallelse till detta nu också per mail.

Gällande nästa år
Vi fick precis bekräftat att vi fortsätter träna på lördagar på samma tider även efter nyår. Observera tidigare inlägg om när vi drar igång igen!

Mvh Tränarna
Cupinformation 6/1 2018 - spelartrupp
2017-12-27 09:21
Spelartruppen

Äntligen är det dags för cupen i Åstorp! Vi samlas på klubben för att byta om, sedan åker vi till Åstorp för att spela 4st matcher. Spelartruppen kan ni se på bilden ovan.

Nedan följer lite kort information.

Mvh Filip

CUPINFO

URL : http://www.cupmate.nu/index.php?iCupID=12459

Adress : Trädgårdsgatan 1, Åstorp