Stattena IF P07

Stattenas pojkar födda 2007 är ett härligt gäng som ser fotbollen som ett lagspel med passningsspel och glädje i centrum. Stora delar av laget har varit med länge och de nya som tillkommit på senare tid har kommit väl in i gänget.

Vi ser fram emot ett spännande 2017 med mycket fotboll och glädje.

Vi tar in nya killar löpande.  Kom gärna och provspela med oss. Ni måste dock kontakta oss innan ni kommer till träningen.

Du som vill prova på att träna/spela med vårt Stattena IF lag kan vända dig till Joacim.Sprung@gmail.com

I dagsläget tränar 07orna tillsammans med 06orna på följande tider:

• Måndagar, 17.30-19.00, plan 7, Olympia
  • Onsdagar, 18.00-19.30, plan 7, Olympia
  • Extraträning - Fredagar, 17.30-19.30, Helsingborg strand.

Huvudtränare: Mohammed Damaj

Email: karloss_75@hotmail.com

Telefon:  0731-41 14 14

Målvaktstränare: Muhanad Aljenahi

Tränare : Joacim Sprung
 Email: Joacim.sprung@gmail.com
 Telefon: 0733-500136 (vänligen ring efter arbetstid)

Seriespelets sista match blev en het tillställning
2017-06-18 14:53
P07orna värmer upp inför matchen mot Spanska Akademin

I dag spelade killarna i P07laget sin sista match i seriespelet. Motståndarna var Spanska Akademin från Helsingborg. Matchen var jämn och tuff. Båda lagen spelade mycket bra I sommarhettan. Vi fick se bra positionsspel, vackra passningar och många fina löpningar längs med sidlinjerna. Tyvärr fick vi också se allt för många hårda tacklingar från båda lagen. Vi tackar Spanska Akademin för en god och intressant match. Vi vill också passa på att tacka domaren Alexandra för en riktigt bra insats i en match som präglades av hetta, spänning och intensitet.

Efter matchen firade 07orna med glass i sommarvärmen. Bra jobbat denna säsong killar! Glassen förtjänar ni mer än väl.

Nu ser vi fram emot Eskilscuppen den 4-6 augusti och naaturligtvis till höstens seriespel.

Bästa hälsningar

Joacim, Mohammad och Muhand.

Tack Kavalleristen för våra nya matchställ!
2017-06-16 08:42
Våra nya snygg matchtröjor från vår sponsor.

Under vinter och våren så har Mohammad arbetat med att ordna nya matchställ till P06 och P07. Ett oväntat och mycket uppskattat stöd kom från Hasse som driver Restaurang Kavalleristen i Helsingborg. Inte bara valde Kavalleristen att sponsra killarnas matchdräkter utan även lagledarnas träningskläder och matchväskor.

Vi i laget är oerhört tacksamma för Hasses och Kavelleristens  engagemang och stora vilja att stödja ungdomsfotbollen. Tusen tack än en gång!

Med tacksamma hälsningar

Ledarna och killarna i P06/07

P07 kommer att spela i Eskilscupen
2017-06-16 08:11

Killarna i P07 är anmälda till en av Sveriges roligaste och största fotbollscuper. Vi talar naturligtvis om Eskilscupen som går av stapeln den 4-6 augusti. Omkring 700 lag kommer att delta och hela Helsingborg kommer att präglas av ungdomens glädje för fotboll. Vi kommer att skicka ut mer information om vårt deltagande i början av juli. Om ni har några frågor så vänligen kontakta tränarna i laget, alternativt ta en titt på nedanstående länk.

Joacim, Mohammad och Muhanad

Grillpaus innan match mot Fortuna FF
2017-06-05 15:07
Mätta och belåtna killar under F05ornas baldakin.

I söndags fick några av P07orna hjälpa P06laget med mannkraft. För att orka två matcher så ordnades en spontangrillning på Klubbstugan. Regnet öste ned men vad gjorde det när vi fick låna F05ornas fina tält. Killarna och tränarna uppskattade detta klubb- och föräldrarinitiativ mycket. Tack till föräldrarna som gjorde detta möjligt!

Efter lunchen så ställdes killarna mot Fortuna FFs snabba killar. Matchen var mycket jämn och tuff. Killarna kämpade tappert och visade got sammarbete på en allt för blöt fotbollsplan. Vi tackar Fortuna FF för en spännande match.

Väl spelat killar!

Joacim, Mohammad, Muhanad

Ingen träning på fredag pga Beach handboll
2017-06-01 14:12

Det är ingen träning på stranden denna fredag eftersom det är Beach handbolls tävling. Nästa fredag är det som vanligt.

Joacim och Mohammad

Stattena IF, 09/06 09:03