Glöm inte städ- och fotodagen 22/4!
Stattena IF P07

Stattenas pojkar födda 2007 är ett härligt gäng som ser fotbollen som ett lagspel med passningsspel och glädje i centrum. Stora delar av laget har varit med länge och de nya som tillkommit på senare tid har kommit väl in i gänget.

Vi ser fram emot ett spännande 2018 med mycket fotboll och glädje.

Vi tar in nya killar löpande.  Kom gärna och provspela med oss. Ni måste dock kontakta oss innan ni kommer till träningen.

Du som vill prova på att träna/spela med vårt Stattena IF lag kan vända dig till tränarna .

I dagsläget tränar  P/07 tillsammans med P/06 på följande from 16 april till 10 okt:

• Mån, Plan 7:  17:30-19:00
    • Ons, Plan 8: 18:00-19:30

OBS. Kontrollera kalendariet innan ni dyker upp. Ibland har vi match eller annan aktivitet som bryter vårt schema.

Huvudtränare: Mohammed Damaj
Email: m.a.damaj@hotmail.com

Målvaktstränare: Muhanad Aljenahi
princ_mw@yahoo.com

Assisterande tränare: Ralph Bektesevic

Email: raif.64@hotmail.com

Assisterande tränare : Joacim Sprung

Email: Joacim.sprung@gmail.com
 Telefon: 0733-500136 (vänligen ring efter arbetstid)

Angående matchen den 22/4 mot Häljarp
2018-04-18 06:38

På söndag skulle vi spela mot Häljarp. Tyvärr är denna match inställd då Häljarp dragit sig ur hela serien pga att de inte fick ihop ett lag. Tränarna skall diskutera vad vi skall göra med matchtiden. Vi återkommer med mer information inom kort.

Tränarna

Fotografering och städdag den 22/4
2018-04-17 10:28

Kära föräldrar och spelare,

den 22/4 klockan 14.30-16.00 skall vi träffas på Klubbstugan för årets obligatoriska städ- och fotograferingsdag. Medan killarna gör sig ståtliga i lagets matchdräkter så skall föräldrarna hjälpa till att städa. Att alla föräldrar är engagerade i laget och i klubbens göromål är viktigt för klubbens överlevnad då vi får bidrag från kommunen för att städa upp Fredriksdal. Således är det obligatorisk närvaro på söndag. Vid frågor vänligen emejla eller prata med Joacim.

Släpp fotbollspelarna loss, det är vår!
2018-04-09 16:32
Killarna stoltserar med sina medaljer från Kamratcupen i Högäns

De senaste åren har vi haft som tradition i laget att spela in våren och det kommande seriespelet genom att delta på Kamratcupen i Höganäs. Detta år var inget undantag. Utöver ett gudalikt varmt och skönt väder så fick vi se ett lag som verkligen spelade fotboll. Snabba passningar, snygga mål och ett väloljat maskineri både offensivt och defensivt karaktäriserade killarnas spel. Vi tackar Råå IF, Höganäs BK, Huse IF och Jonstorp IF för fyra fantastiska matcher.

Bra jobbat killar. Nu i helgen börjar serien. Det ser vi fram emot!

Era Supportrar vid sidlinjen

Träningsmatch mot Ramlösa Södra IF
2018-03-18 10:15
Killarna spelar med de nya 7manna reglerna för första gången

I går spelade vårt P07lag en träningsmatch mot Ramlösa Södra IF. Matchen spelades med de nya 7manna reglerna och det var en ny upplevelse för killarna. Matchen var tätt och spännande tills RSIF fick ta in en åttonde spelare. Laget fick därmed för fösta gången känna på hur det är att spela med en man mindre, och hur pressen på spelet därmed ökar. Vi tackar Ramlösa för en spännande, intensiv och lärorik träningsmatch. Förhoppningsvis kan vi spela mot varandra igen.

Vi tackar också Tindra och Yasmin för en mycket god domarinsats.

Era supportrar vid sidlinjen.

Det finns inget dåligt väder?
2018-03-18 10:10
Laget betvingar snö, kyla och blåst!

Förra veckan hade laget en träningsmatch mot Råå if. Killarna betvingade snö, kyla och blåst eller med andra ord: skandinavisk fotboll när den är som tuffast, råast och jobbigast. Matchen visade dock att killarnas vinteruteträningen givit resultat. Vi tackar Råå If för en trevlig match.

Håll ut killar, snart är det vår!

Era supportrar vid sidlinjen.