Stattena IF P06/07
Lagfoto 2016

Stattenas pojkar födda 2006/2007 är ett härligt gäng som ser fotbollen som ett lagspel med passningsspel och glädje i centrum. Stora delar av laget har varit med länge och de nya som tillkommit på senare tid har kommit väl in i gänget.

Vi ser fram emot ett mycket spännande 2017.

Vi tar in nya killar löpande.  Kom gärna och provspela med oss. Ni måste dock kontakta oss innan ni kommer till träningen.

Du som vill prova på att träna/spela med vårt Stattena IF lag kan vända dig till Tränarna.

I dagsläget tränar 07orna tillsammans med 06orna på följande tider:

• Måndagar, 17.30-19.00, plan 7, Olympia
  • Onsdagar, 18.00-19.30, plan 7, Olympia

Huvudtränare: Mohammed Damaj

Email: karloss_75@hotmail.com

Telefon:  07 31 41 14 14  - 07 23 65 65 66 .

Målvaktstränare: Muhanad Aljenahi

Tränare : Joacim Sprung

Email: Joacim.Sprung@Gmail.com

Telefon: 0733-500136 (Vänligen ring efter arbetstid)

En söndag på Västergård...
2017-09-17 15:44
Killarna värmer upp innan träningsmatchen mot Högaborg BK P06

I dag spelade P06 en träningsmatch mot Högaborg BK. P06orna fick hjälp av ett glatt gäng P07or. Killarna var taggade och spelade mycket väl. Vi fick se bra passningsspel, schyssta brytningar och många ribb- och stolpträffar men framför allt fick vi se två riktigt duktiga lag spela schysst och rak fotboll.  Vi tackar Högaborg BK för en trevlig matchsöndag.

Supportrarna vid sidlinjen.

P06 skall spela Pågacupen i Staffanstorp den 28/10
2017-09-15 09:59
Pågacupen spelas utomhus i Staffanstorp

Vi vill härmed informera att vi har anmält ett P06lag till Pågacupen i Staffanstorp. Cupen är en av de sista utomhuscuperna i Skåne. Laget kommer att få spela 5 matcher. Cupen har inga slutspelsgrupper. Om ni vill läsa om cupen så hittar ni mer information här: http://www.procup.se/cup/30677.htm

Kallelser till spelare skickas ut två veckor innan cupen så att vi hinner planera transport och mat etc.

Vid frågor vänligen kontakta tränarna .

Klubb- och träningskläder
2017-09-10 14:23

Om ni är intresserade av våra träningskläder så är det till Intersport på Väla ni skall vända er. I butiken har de kläder som ni kan prova så att ni får rätt storlekar. Ni fyller sedan i en lapp (vänligen se bild) och lämnar den till en av Intersports personal. Cirka 15 arbetsdagar senare kan ni hämta era kläder.

OBS VIKTIG: tänk på att på killarnas kläder så skall det bara stå förnamn, ex.: Patrik, Kilian etc.

Det rekommenderas att killarna har de långarmade träningskläderna samt ett par blåa sockar.

Om ni har några frågor kring träningskläderna så kontakta Joacim eller Mohammad.

Höstens seriespel började på Örbyvallen
2017-08-20 17:36
Stattena anfaller ett starkt Fortuna.

Förra veckan startade seriespelet för säsongen. Först ut stod Fortuna FF och deras kompakta lag. P06-laget spelade och kämpade mycket väl på Örbyvallen. Spelet var jämt och vi gavs flera vackra passningar, snyggt och effektivt kontringsspel samt ett otal målvaktsräddningar av högsta klass. En bra början på terminen med andra ord! Bra kämpat killar, ni kan när ni vill!

Era supportrar vid sidlinjen.

En blöt match blev seriens sista!
2017-06-18 15:21

I fredags spelade killarna i P06laget sin sista seriematch för säsongen. Killarna spelade lite vacklande i början av första halvlek men tog igen passningspelet under den andra halvleken. HIF som stod för motståndet gjorde matchen mycket jämn och spännande. Båda lagen kämpade framåt och bakåt under 50 intensive minuter. Spelet hade inte mycket att önska, vi fick se fantastiska passningar och undersköna mål, dock hade vädret kunnat vara bättre då regnet öste ned. Vi tackar HIF P06 för en jämn och bra match.

Bra jobbat killar denna säsong. Ni har spelat riktigt bra och vi på sidlinjen ser redan fram emot höstens seriespel.

Bästa hälsningar

Era supportrar vid sidlinjen.