Glöm inte städ- och fotodagen 22/4!
P12 (födda 2005)
Stattenas pojkar födda 2005 är ett härligt gäng som ser fotbollen som ett lagspel med passningsspel och glädje i centrum. Stora delar av laget har varit med sedan fyra år tillbaka och de nya som tillkommit på senare tid har kommit väl in i gänget. Vi ser fram emot ett mycket spännande 2016!
Onsdagens träning inställd
2018-02-20 07:50
Tyvärr får vi ställa in träningen på onsdag men på fredag kör vi som vanligt igen.
/coaches
Torsdagens träning inställd
2017-11-02 09:16
Då vi tränare är bortresta samt fast på jobb så får vi tyvärr inte till träningen idag. Vi får ställa in. Nästa vecka kör vi full fart som vanligt. Eventuellt dyker det upp något extrapass innan dess.
Håll koll på kalendern!

Höstsäsongen 2016 slut ikväll
2016-10-10 08:11
Ikväll spelar Stattena-blå sin sista seriematch för hösten, lag vit gjorde det i lördags. Ingen träning ikväll således. Vi tar ett kort uppehåll men kör igång igen inom kort, återkommer med tider så fort de är spikade. Håll koll på kalender/kallelser för att inte missa något.

Ingen träning måndag 5/9
2016-09-02 21:26
Vi har fått en match flyttad till den tiden. Kallelse kommer inom kort till dom som ska spela. Alla är välkomna att heja på sina kompisar förstås!!!
Sommar"uppehåll"
2016-06-19 19:37
Nu är sommaren här med allt vad det innebär. För en hel del innebär det fotbollsskolor, för andra kanske friidrott eller sol och bad (mycket ska hinnas med). Vi tar ett litet uppehåll med kvällsträningar under ett par veckor nu. Inga ordinarie träningar med andra ord men vi kommer att skicka ut kallelser till träningar på dagtid istället lite då och då. Håll utkik i mail/kalender. Dessutom så finns whatsapp-slingan för spontanfotboll.
Ordinarie träningstider igen from 21 juli.