Kom och spela med oss!
2020-05-23 12:24
Stattena IF P16.
Kom till någon av våra träningar och prova om du ligger på rätt nivå.
Gå in på kalendern och kolla vilka dagar och tider som vi tränar.
Vi samarbetar med Stattena IF Akademin som är laget mellan oss och A laget.
Där får spelarna tillfälle att träna extra och kan även bli uttagna till matcher.
Det är A lagets tränare som håller i Akademin, så där finns det bra möjligheter att få visa upp sig för att senare ta steget upp till A laget.
P16 tränar 2 gånger/vecka och Akademin tränar 2 gånger/vecka.
Vi skickar alltid iväg spelare till extraträning med Akademin.
Vi tar emot spelare hela året.
Välkommen att provträna med oss!
Kom och spela med oss!
2020-02-08 13:44
Se kalendern för information om träningstider och matcher.
Det kostar inget att provspela med oss.
Kom till vår träning i träningskläder, fotbollsskor och benskydd så kan du prova några ggr för att se om du ligger på rätt nivå och om du tycker att det passar dig.
Vi tar emot de som är födda 2004 och även de som är födda 2005 om de håller rätt nivå.
Vi samarbetar med Stattena IF Akademin eftersom det är laget mellan oss och A laget. Samarbetet gör att det blir fler träningar och fler matcher.
Målet är att killarna ska slussas in i Akademin och sedan gå vidare till A laget.
Ibland tränar vi tillsammans eller möts i träningsmatcher.
Vårsäsongen kommer vi att spela i P16 Västra och många kommer även få chansen att spela med Stattena IF Akademin. Eventuellt kommer några att få chansen i A laget också.
Har du rätt inställning, ligger på rätt nivå och vill kämpa för att ta en plats i laget så finns det goda möjligheter för dig i Stattena IF P04.
Välkomna att provspela med oss!
Inskrivning
2019-11-14 19:54
Hej,
Nya spelare måste lägga in sina uppgifter på länken nedan för att att fortsätta i laget.