F16/Dam U
Stattena IF F16/DamU
Stattena IF F16/Dam U är klubbens lag för tjejer som är födda 2004 och 2005! Säsongen 2020 spelar vi med ett lag i F16 Nv och ett i senior dam, division 4.

Kontakta oss för information om när det passar bäst att komma och träna. Ring tränare Peter på 070-3834 959 eller mejla.

Träningstider
2020-03-27 15:50
Vi tränar på som nästan vanligt.

Folkhälsomyndighetens idrottsråd: https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/mars/trana-garna-men-gor-det-sakert/

I tråd med detta har vi nu även fått bekräftat träningstiderna from 7 april fram till oktober:
Tisdagar 19-20.30, plan 8 (fokus på, men inte enbart, fys)
Onsdagar 18190.30, plan 8 (fokus på, men inte enbart, teknik)
Torsdagar 18-19.30, plan 9 (fokus på, men inte enbart, spel).

Vet att inte alla kan alla dagar alltid - men kom så mycket ni kan och glöm inte att meddela förhinder/svara på kallelser!

Tvätta händerna och ta hand om er!
Bra dag i Broby
2020-02-04 08:45
Vi drog till Östra Göinge i lördags för årets tredje och sista futsalcup - innan fokus helt läggs på utomhussäsongen.
Som vanligt två jämna lag i spel - och hem kom vi med fina, klädsamma hattar och ett monster av en pokal. Tillsammans är vi grymma.
Årets Magnoliastipendiater: Johanna & Matilda
2020-01-28 09:06
Stora, välförtjänta grattis till Matilda och Johanna!

Magnoliastipendiet, äldsta tjejlaget, tilldelas

Matilda Hansson

för att som ny i gänget ha gett sig den på att ta plats även mot tuffaste motståndet. Matildas mod och energi är en källa till inspiration för både medspelare och ledare. Hennes utveckling under bara knappt ett år har varit nästan orimlig och handlar inte enbart om stark närvaro utan om dedikation och vilja.

Magnoliastipendiet, damlaget, tilldelas

Johanna Hägg

för att som naturlig ledare i nya damlaget alltid visa vägen med positiv uppmuntran, konstruktiva råd och rå energi i egna spelet. Johanna är lika uppskattad bland medspelare som bland ledare och hennes personlighet på planen är Stattenas bultande hjärta: styrka, att inte låta sig kuvas och viljan att alltid göra sitt bästa oavsett resultat eller motstånd.

Tack till @magnoliabostad för stödet!
Stattenas damlag är tillbaka
2019-11-14 14:33
Ny satsning kombinerar ambition med stark gemenskap
Vi kör på mot 2020
2019-11-05 09:33
Då har vi spikat planen för nästa år: vi fortsätter med två lag i seriespel. Tanken är att vi utöver F16 ska bilda stommen i Stattenas nya damlag - det kommer ni snart att kunna läsa mer om.

Malin, Benny och Peter kommer att fortsätta som tränare - och vi välkomnar såklart nya spelare till truppen.

Vi jobbar på med att hitta andra/bättre träningstider, men än så länge kör vi måndagar 19.30-21.00 och onsdagar 19.00-20.30 på konstgräset, plan 7 på Olympiafältet.

#skrattandelaget #blåvitahjältar