Stattena IF Idrottsvänner
Lagfoto 2017
Motionsfotbollslaget Stattena IFs IdrottsVänner är en träningsgrupp som spelar fotboll för att hålla igång snarare än att bli fotbollsproffs. Grundbulten i gruppen är glädje, om du inte kommer till träningar för att ha skoj utan har andra ambitioner då är detta fel grupp för dig. Oavsett färdighetsnivå är du välkommen att testa med gruppen, det vill säga att såväl nybörjare som erfarna är välkomna.

Du kan se våra träningstider i kalendern och sen till våren kommer vi även ha med ett korpenlag. För att vara med i gruppen krävs medlemskap, den som spelar i korpen betalar 700 kronor och de som bara vill hålla igång med motionsfotboll betalar 300 kronor.

Motionsfotboll har visat sig vara väldigt populärt och vid vissa träningar har det varit ohanterligt många. Därför krävs föranmälan till alla träningar genom en mejlkallelse som du får med god framförhållning.

Är du intresserad av att börja träna med motionsfotbollsgruppen? Ansök om medlemskap här på vår hemsida så återkommer vi med information.

Stattena IF, 09/06 09:03
Stattena IF, 01/04 14:51