Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stattena IF
glädje · delaktighet · respekt · inkluderande
Sommarfotbollsskola 2018
Nu är anmälan 2018 uppe, se bifogad pdf » Fotbollsskola2018 »

I sommar kommer Stattena IF och Stiftelsen Jonsters återigen att arrangera en fotbollskola i slutet av juni. Vi har två tillfällen, vecka ett börjar tisdagen 19/6 och slutar torsdagen 21/6), vecka två börjar tisdagen den 26 och avslutas torsdagen den 28/6. 

Fotbollsskolan tack vare våra samarbetspartners Jonsters, Svenska Kyrkan, Prosit och Scandic kostnadsfri och riktar sig till pojkar och flickor i åldern 5-13 år.
Den kommer att starta kl. 9.30 och sluta kl.15 (förutom inskrivningsdagen som börjar 9.00) och Scandic bjuder barnen på lunch och enkel fika under dagarna.

Fotbollsskolan är öppen för ALLA barn men vi hoppas att barn som annars inte har möjlighet att delta får en möjlighet att vara med. Platsen är vid Stattenas klubbstuga uppe på Olympiaområdet. Fotbollsskolan har sin grund i att fotboll ska vara kul och det ska märkas både på och vid sidan av planen.

Anmälan sker helst via e-post till kansli@stattenaif.se men du kan även skicka in anmälan per post till:
Stattena IF · Mejerigatan 1B · 252 76 Helsingborg

Tänk på att antalet platser är begränsat och att anmälan rangordas efter den tid de kommit in. Ett barn kan endast delta på ett av tillfällena. Vi förbehåller oss rätten att säga nej om fotbollsskolan är fulltecknad.

OBS: Inga platser kvar i vecka 1
Sista dag för anmälan till tillfälle två (26-28/6) är torsdagen den 21/6. Än finns platser kvar.

<< Välkommen med Er anmälan >>