Ny seger på hemmaborgen.
2016-05-28 12:00
Segervrålet på plan 10.
Stattena IF tog en ny seger på hemmaborgen på plan 10 Olympiafältet.
Man besegrade Hardeberga BK med 4-2(4-2), där allt hände i första halvlek. Med lite tur kunde ledningen varit större. Men det har inte riktigt släppt för alla när det gäller att förvalta sina chanser. Men det kommer.

Andra halvlek behöver vi inte nämna, verka som lagen var nöjda med resultatet. Men eloge till Hardeberga som fortsatte ösa på. Slutade räkna hörnorna efter 7 st i andra halvlek till motståndarna.

Men fler mål fick vi inte se, vi som tagit oss till plan 10, de var många som passa på och sola sig istället i en underbar kväll.