Dam
Tränare för damlaget är klar!
2018-11-27 08:52
Nihad (vit tröja) och Frederik (röd tröja) flankeras av ordförande Victor Bärring och damernas lagledare Felicia Holme.
Så har vi klart med damlagets tränare för 2019: Det blir Nihad Hucic som, med Frederik Nielsen som assisterande, tar hand om återuppbyggnad av Stattenas damlag.

- Det ska bli en rolig utmaning med en riktig omstart - som klubben både förtjänar och behöver. Det är viktigt för de yngre i föreningen att ha någon att se upp till och fram emot att kanske själva bli en del av så småningom.

Nihad är redan ett känt ansikte i Stattena, där han är tränararkitekten bakom klubbens akademilag som har gjort precis den resa vi hoppas damlaget ska få: att gå från en trevande, minimal trupp till ett fullfjädrat seniorlag - med eget B-lag - på ett par säsonger.

- Vi går in i division 4 till våren och allt kommer att handla om att få ihop ett tekniskt, spelande lag. Vi ser gärna gamla Stattenahjältar i truppen, men är såklart öppna för andra lokala förmågor.

Träningar kör hela december månad - och alla hugade uppmuntras komma och prova på. Kolla kalendern för tider.